ModeCapriole, van Ambacht tot Zeewier

English

Wil je kennis maken met mijn inspirerende voordracht ModeCapriole, van Ambacht tot Zeewier?
Een bijzonder verhaal over kunst en mode dat naadloos aansluit op de huidige maatschappelijke zoektocht naar vernieuwing, duurzaamheid en inspiratie.
Ik maak eigenzinnige modecreaties en vervaardig couture stukken van de mooiste stoffen en modekunstwerken van de meest uiteenlopende materialen.
Met plezier maak ik je deelgenoot van mijn inspiratieproces, de experimenten en de verhalen achter mijn creaties. Unieke modecreaties passeren de revue, variërend van fragiel, subtiel en geraffineerd tot monumentaal en theatraal. Ontwerpen van mandarijnenschillen, eierschalen, inlegkruisjes, koolbladeren, latex, schelpen, veren, orchideeën en zeewier. Je wordt verrast met sfeervolle filmbeelden, prachtig fotomateriaal en echte creaties op pop en mannequin. Het geheel is boeiend voor modeliefhebbers en voor iedereen die geïnteresseerd is in artistieke processen en geïnspireerd wil worden.

ModeCapriole, van Ambacht tot Zeewier is erg geschikt als een smaakvol en origineel onderdeel van bijvoorbeeld bedrijfs- en organisatie evenementen, culturele evenementen, contactdagen, ledenbijeenkomsten en gastlessen. Ik stem de voordracht af naar wens, denk hierbij aan specifieke aandacht voor het inspiratieproces, materialen en techniek, duurzaamheid, kunst, show en entertainment.

Om je een indruk te geven volgt hier de link naar een compilatie van mijn voordracht/show tijdens de CoutureWalk 2018,
https://www.youtube.com/watch?v=r0YRO2shUco

ModeCapriole, van Ambacht tot Zeewier is eerder vertoond bij:
-Stadstheater Zoetermeer
-Vrienden Van Abbemuseum Eindhoven
-CoutureWalk 2018 Eindhoven
-Stichting KEK040! Eindhoven
-Pensioenvereniging Nuenen
-Kunst & Culinair Geldrop
-Galerie De Ruimte Geldrop
-Women Bussiness Centre Tilburg
-Vereniging Docenten Modevakschool Cuppens-Geurs
-Het Weverijmuseum Geldrop

Wil je een recensie lezen? Ga naar https://www.dsenieuws.nl/modekunst-van-agnes-van-dijk/

Voor boeking of meer info: stuur een mail of bel 06 226 10 549

Bedrijven en organisaties van congressen en evenementen kunnen mij boeken via https://www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Agnes-van-Dijk/928/

Deze productie is ondersteund door