ModeCapriole: Van Ambacht tot Zeewier

English

Ik ontwerp en vervaardig eigenzinnige modecreaties van ongebruikelijke materialen, zoals mandarijnenschillen, eierschalen, inlegkruisjes, koolbladeren, latex, schelpen, orchideeën, veren, vissenhuid, zonnepitten en zeewier.

Met mijn fantasie en creatieve vermogen kan ik ideeën die ogenschijnlijk onmogelijk lijken, vertalen in unieke creaties, variërend van fragiel, subtiel en geraffineerd tot monumentaal en theatraal.

Ik vertel graag over mijn werk en met plezier maak ik je deelgenoot van mijn inspiratieproces, mijn (om)weg naar ModeKunst, de mooie vondsten, de experimenten en de verhalen achter mijn creaties. Dat doe ik met mijn voordracht ModeCapriole, van Ambacht tot Zeewier. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een belevenis waarin het publiek wordt verrast met filmbeelden, prachtig fotomateriaal en met echte creaties op pop en mannequin.

Mijn voordracht is niet alleen voor modeliefhebbers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in het artistieke denken en graag geïnspireerd wil worden. Door mijn verbinding met kunst, cultuur, duurzaamheid, entertainment en het couture ambacht kan ik een breed publiek aanspreken. Mijn verhaal is ook een mooi voorbeeld van hoe je je leven een andere wending kunt geven. Uit de reacties die ik krijg, blijkt dat mijn verhaal en creaties mensen aangenaam verrassen.

Met genoegen richt ik mijn voordracht in op speciale wensen en gelegenheden.

Wil je een recensie lezen? Ga naar https://www.dsenieuws.nl/modekunst-van-agnes-van-dijk/

Voor boeking of meer info: stuur een mail of bel 06 226 10 549

Bedrijven en organisaties van congressen en evenementen kunnen mij boeken via https://www.zijspreekt.nl/sprekers/profile/Agnes-van-Dijk/928/

Deze productie is ondersteund door